Izdelki

rocna-obdelavaNotranja in vhodna vrata ter ostali proizvodi iz masivnega lesa so narejeni po okusu tistih, ki svoj dom želijo opremiti uglajeno in elegantno.

Klasična vrata so opremljena z ustrezno kakovostnimi materiali, ki ustrezajo cenovnemu razredu lesa. Masivna notranja ali vhodna vrata so idealna rešitev za vse, ki iščejo enostavna oplemenitena in sodobna vrata različnih dizajnov v srednjem cenovnem razredu. Različne oblike in širok izbor barv omogočajo idealno prilagoditev notranjih vrat v opremo Vašega doma.


Ročna obdelava pred lakiranjem izdelkov

Pri proizvodnji notranjih in vhodih vrat iz masivnega lesa so uporabljeni različni dizajni glede na kupčevo izbiro lesne vrste. Pri vseh modelih je podboj iz masivnega lesa, medtem ko so lahko vratna krila gladka in furnirana oziroma masivna iz enega ali več polnil, modernih in klasičnih oblik, različnih površin, robov, z različnimi izrezi in dodatki. Opcija polnila v vratnem krilu je tudi steklo. Najpogostejše lesne vrste, ki jih podjetje uporablja pri proizvodnji so: javor, oreh, hruška, češnja, hrast, tik, mahagonij, jesen, jelša, bukev, parjena bukev, macesen, smreka, jelka, bor in druge.


Površinska obdelava se izvaja z lužilom (struktura lesa ostane vidna ne glede na ton) ali pokrivno barvo (struktura lesa ni vidna). Vrata se okujejo z različnim okovjem, najpogosteje s »skritimi« tečaji ali navadnimi  »klasični«  tečaji ter z magnetno ali navadno ključavnico, kljuko ponavadi izbere kupec sam.

Vrata iz luksuznega materiala z dodatkom elegantne linije, simetrije in visoko kvalitetnih materialov dajejo estetsko popolnost, oživljajo okus in eleganco notranje opreme ter pričarajo šarm in prestiž v opremo doma.

Podjetje ponuja tudi vrata nižjega cenovnega razreda. Ta vrata so v sredini zapolnjena s kartonskim satovjem, ter obojestransko oplaščena z izbranim furnirjem ali lakirana po RAL karti. Podboj je izdelan iz MDF vlaknene plošče, ki je ravno tako oplaščen z izbranim furnirjem ali lakiran po RAL karti.

Read honest hostgator review and make your decision to choose the best web hosting.
Copyright © 2010 - Izdelava in gostovanje spletnih strani | www.e-splet.si